NMC R17 rozet ø8 c rond ø48 cm

Aanbieding
R17 NMC rozet 8 cm (4 stuks)
Prijs: € 55,90 € 44,72 per set incl. BTW
Voorraad
Magazijn Waddinxveen: 7
Vandaag besteld, a.s. Vrijdag in huis
Moet het sneller? Bel ons op!
Magazijn België: Meer dan 100
Vandaag besteld, a.s. dinsdag in huis
Moet het sneller? Bel ons op!
Aantal

CH00100148
De NMC R17 rozet ø8 cm set van 4 is een sierlijke rozet in de vorm van een bloem die met zijn dikte van 1,2 cm een schitterend detail is in ieder interieur. De sierlijke afwerking van deze rozet, die ook als wandtegel wordt gebruikt, maakt het een veelzijdige rozet uit de Arstyl serie. Het ontwerp van deze rozet is gebaseerd op een bloem dat het een mooi detail maakt in combinatie met kaderlijsten of wanneer los toegepast. Gemaakt van hoogwaardig polystyreen en voorzien van een hoogwaardige primer, maakt dat deze rozet gemakkelijk af te werken is met elk soort verf. Geef het een strak witte kleur om de rozet in het plafond op te laten gaan of schilder deze in de kleur van uw wens.

Meer dan alleen een rozet
Het mooie van de NMC R17 rozet ø8 cm set van 4 is dat deze niet alleen aan het plafond wordt toegepast, maar ook als decoratief element wordt gebruikt. Hele wanden kunnen ermee gedecoreerd worden. Puur als wandelement dat in de wand opgaat of juist een opvallende kleur om deze eruit te laten springen. Weet u al waar u deze rozet voor gaat inzetten?

Arstyl serie van NMC
De Arstyl serie van NMC bestaat uit topkwaliteit plafondlijsten, wandlijsten, rozetten en wandpanelen die tegen een stootje kunnen. Vormgegeven middels een spuitgietproces, onderscheiden de producten zich van de andere series qua uitstraling en stootvastheid. Van strak vormgegeven profielen tot aan gedetailleerde bloemmotieven. De sierlijsten, rozetten en wandpanelen zijn gemaakt van polyurethaan (PU) van een hoge densiteit dat scherpe details mogelijk maakt en tevens voor gebruik in vochtige ruimtes als badkamers en keukens. Voorzien van een primer, laten deze producten zich gemakkelijk afwerken met elk soort verf. Monteer ze gemakkelijk met Decofix Pro of Hydro.

Waarom kiezen voor een Arstyl rozet?
- Makkelijk verwerkbaar
- Toepasbaar in vochtige ruimtes
- Hoogwaardig polyurethaan (PU)
- Voorgeschilderd en stootvast
EAN code: 5412938870450
Type Rozetten4true4
Stijl Met motief
Serie Arstyl
Merk NMC
Materiaal Polyurethaan
Hardheid Harder (plafond en muur)20
Grootte 4 tot 9 cm4
Lengte 12
Hoogte 80
Diepte 80
Locatie: NMC